Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Σχηματαρίου -Χαλκίδας




Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το βράδυ στο δρόμο Χαλκίδα - Σχηματάρι. 70χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (!) του δρόμου και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο ηλικιωμένος άντρας επέβαινε στο μηχανάκι του και αμέσως μετά την υψηλή γέφυρα κινούμενος προς Σχηματάρι μπήκε στο ρεύμα προς Χαλκίδα. Κατάφερε να φτάσει κινούμενος κόντρα στη ροή των αυτοκινήτων μέχρι το βενζινάδικο της ΕΚΟ. 

Εκεί χτυπήθηκε μετωπικά από ένα αμάξι μεγάλου κυβισμού που πήγαινε προς Χαλκίδα και από τη σφοδρότατη σύγκρουση, ο ηλικιωμένος σκοτώθηκε επί τόπου. Το αμάξι που τον χτύπησε καρφώθηκε σε ταμπέλα του βενζινάδικου και τα οχήματα που ήταν από πίσω του "πατήθηκαν" στα φρένα με αποτέλεσμα μια μίνι καραμπόλα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε άλλος νεκρός ή βαριά τραυματίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το άψυχο σώμα του 70χρονου. 



Φωτό και ρεπορτάζ στη Γνώμη που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Πέμπτη!



http://www.egnomi.gr/





26-04-2016: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Χαλκίδας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 26 Απριλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Χαλκίδας

Χθες (25-04-2016) περίπου στις 21.00’, στην 10,5η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.












-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας