Κλείνει η έξοδος προς Οινόφυτα της Ε.Ο. στο ρεύμα προς Λάμια λόγο εργασιών






                                                                Δήμος Τανάγρας
Ενημέρωση σχετικά με προσωρινό αποκλεισμό της εξόδου του κόμβου της Ε.Ο. στα Οινόφυτα στην κατεύθυνση προς Λαμια

Βάση ενημέρωσης απο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του παλαιού σταθμού διοδίων και εργασίες άρδευσης στον αυτοκινητόδρομο Οινοφύτων στο 55ο χιλιόμετρο (η 49ο χιλιόμετρο βάσει συμβατικής χιλιομέτρησης) της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας (κατεύθυνση προς Λαμία)
 από τις 18/01/2016 έως και τις 08/02/2016.

 Σε αυτή τη περίοδο η πρόσβαση για Οινόφυτα απο την Εθνική οδό (όταν κατευθυνόμαστε προς Λαμία) θα γίνεται είτε απο την προηγούμενη έξοδο στην Μαλακάσα χρησιμοποιώντας την παράπλευρη οδό, είτε απο το Σχηματάρι κάνοντας αναστροφή και χρησιμοποιώντας πάλι την παράπλευρη οδο. 

Έχουμε ενημερωθεί ότι θα τοποθετηθούν διευκρυνιστικές πινακίδες και εφιστούμε τη προσοχή στους δημότες μας για να αποφευχθεί τυχόν άσκοπη ταλαιπωρία εκ μέρους τους
















---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό