Επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Σχολή στο Δήλεσι





Ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης επισκέφτηκαν τη νέα Σχολή στη Βοιωτία. 

Τη νέα Σχολή του Δικτύου στο Δήλεσι της Βοιωτίας επισκέφτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
 Στην όμορφη πόλη και στις εγκαταστάσεις της Σχολής μετέβει ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και σκάουτερ της Ακαδημίας κ.Γιώργος Αμανατίδης. 
Τα στελέχη του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και τα τρία γήπεδα που χρησιμοποιεί η Σχολή, στο Δήλεσι, στο Σχηματάρι και στα Οινόφυτα και να δουν προπονήσεις όλων των τμημάτων! 
Συνομίλησαν μάλιστα και με τα μέλη της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Δηλεσίου που αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο τοπικό πρωτάθλημα και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Κοινή διαπίστωση των στελεχών του Ολυμπιακού είναι ότι η Σχολή στο Δήλεσι αν και νέα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και έχει να δώσει πολλά στο Δίκτυο! 
Τα παιδιά της Σχολής εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και η επιθυμία τους θα γίνει σύντομα πραγματικότητα! 





http://www.olympiacos.org/









--------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό