ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ 3-1 (FOTO & VIDEO)




Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα με πολλές φάσεις η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ επικράτησε με 3-1 της ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ στο τοπικό ντέρμπυ της περιοχής μας.
Το ΔΗΛΕΣΙ μπήκε δυνατά στον αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ήταν πιο συγκροτημένη και με οργανωμένες επιθέσεις  πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 30’ με τον Καραλή και στο 36’ με τον Θεοδωρακάκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραλής με το δεύτερο γκολ του έκανε το 3-0 στο 64’.
Το ΔΗΛΕΣΙ μείωσε και έκανε το τελικό 3-1 στο 80’ με γκολ του Τ.Γιώτη μετα από πασα του Ν.Ρεσβάνη.
Τ.ΓΙΩΤΗΣ

To 3-1 δεν αντικατοπτρίζει την ομάδα του ΔΗΛΕΣΙΟΥ που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά έγιναν αρκετά προπονητικά λάθη και η ομάδα του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε μια δίκαια νίκη.
Για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έπαιξαν:
Κατσιμήτρος, Λασκαρίδης, Κοτρώτσιος, Φυλακτός, Φλώτσιος Θ., Ιωάννου, Κόκκαλης, Τζαφέρος,  Θεοδωρακάκος (73’  Μουστάκας), Μίχας (68’  Κακός), Καραλής, (88’ Ξανθόπουλος).

Για το ΔΗΛΕΣΙ έπαιξαν:
 Πουρνάρας, Μπούτουζα, Φραντζεσκάκης (85’ Πριόνας), Κωφός (46’ Λάττας), Πένεφ, Ρεσβάνης, Κώνστας, , Θάνος, Γιώτης, Χρήστου, Ζαφειρόπουλος.

Οι δηλώσεις των προπονητών στο steresports:

Γιάννης Καραμπάς (Αναγέννηση):
«Προσπαθήσαμε να παίξουμε με σωστή νοοτροπία και με παιχνίδι δημιουργίας στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας απέναντι μας μια ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές  που μπορούν να προβληματίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου είχαμε κάποια προβλήματα με την ταχύτητα της αντίπαλης ομάδας κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας μέχρι  σήμερα γι΄ αυτό θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Τέλος στους ανθρώπους, στον προπονητή και  στους ποδοσφαιριστές  της  Α.Ε. Δηλεσίου  θα ήθελα να ευχηθώ  καλή συνέχεια και ότι καλύτερο».
Γιώργος Θάνος (Δήλεσι):

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω οτι η ομάδα μου ήταν καλύτερη και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί αλλά από κει και πέρα υστερήσαμε σε πολλά πράγματα. Κάναμε αρκετά λάθη και φυσιολογικά χάσαμε. Φεύγουμε ευχαριστημένοι μόνο από την εμφάνιση. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση και τον φίλο μου Γιάννη Καραμπά».

foto:












































































































































video:

                           ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ- ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ 3-1 ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ



ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΔΗΛΕΣΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ




Χορηγοί   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ


Υποστηρικτές   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας