Νίκη της ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ με 1-0 στον αγώνα με το ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ (foto & video)






Ένα εκπληκτικό αγώνα έδωσε η ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ και επικράτησε με 1-0.
Σε όλο τον αγώνα είχε την πρωτοβουλία και δημιούργησε πολλές φάσεις όπου θα μπορούσε να έχει ανεβάσει το σκορ σε πολύ μεγαλύτερο νούμερο.
Το γκολ του αγώνα επέτυχε ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος στο 72’ όταν βρέθηκε αμαρκάριστος μετά από πάσα συμπαίκτη του.
Έκπληκτες αποκρούσεις  έκανε και ο γκολκίπερ της ομάδας Βασίλης Πουρνάρας.
Επίσης ο Γιώργος Ζαχαριάς έκανε πολλή δουλειά στο χώρο του κέντρου και συνέβαλλε στα μέγιστα στη νίκη της ομάδας και το stereasports τον κατέταξε στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής.
Για τους φιλοξενούμενους στο 84’ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Ζιάκας και στο 86’  αποβλήθηκε ο Παπαγεωργίου με κόκκινη για ένα πολύ σκληρό τάκλιν .
Στον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο παράγοντα του Παμβαγιακου Νίκου Θεοδώρου , ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου της Βοιωτίας που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας του διατέλεσε προπονητής και στην συνέχεια παράγοντας της ομάδας του.
ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ :  Πουρνάρας, Μπούτουζα (62’ Ρεσβάνης), Φραντζεσκάκης (56’ Πατούχος), Κωφός, Δημητρίου, Ζαχαριάς, Λάττας, Τριανταφύλλου (78’ Κακός), Κώνστας, Χρήστου, Ζαφειρόπουλος.


Οι δηλώσεις των προπονητών στο http://stereasports.com/

Γιάννης Καραμπάς (Δήλεσι): 
«Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο και αρκετά δύσκολο. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση που οι παίκτες παλεύουν όλες τις φάσεις ενώ έχει στον πάγκο της τον Άγγελο τον Κυριάκου έναν άνθρωπο που αποτελεί εγγύηση ότι η ομάδα του θα παρουσιάζεται πάντα σοβαρή. Οι παίκτες μου έχασαν την ευκαιρία στο καλό μας πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε αφού δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, και όταν τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν εκεί πιστεύω ότι είχαμε την θέληση και την αποφασιστικότητα να φτάσουμε στη νίκη.
Τελειώνοντας  θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού φίλου του Νίκου του Θεοδώρου για τον άδικο χαμό του. Θα μας λείψεις Νικόλα…..  σε όλη την Βοιωτία και πολύ περισσότερο στην μεγάλη σου αγάπη τον Παμβαγιακό».

Άγγελος Κυριάκος (Απόλλων):

 «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα δουλεμένη από έναν από τους κορυφαίους προπονητές στη Βοιωτία, τον Γιάννη Καραμπά. Στο πρώτο μέρος πρώτα από τύχη και μετά από την ικανότητα συγκεκριμένων παικτών μας καταφέραμε να πάμε στην ανάπαυλα χωρίς να δεχθούμε κάποιο γκολ. Στην επανάληψη άλλαξε άρδην η εικόμα του παιχνιδιού, ισορροπήσαμε μετά το δοκάρι, είχαμε τις δικές μας σημαντικές ευκαιρίες και χάσαμε πραγματικά στις λεπτομέρειες ένα παιχνίδι που φάνταζε οτι η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και καλή πορεία στο Δήλεσι».

ο σκόρερ του αγώνα Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος


foto :


















































video :







Χορηγοί   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ
Υποστηρικτές   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό