Απάντηση Χρυσοχοίδη σε Μπασιάκο για τα EΛΤΑ Οινοφύτων




Απάντηση Χρυσοχοίδη και Διοίκησης ΕΛΤΑ σε Μπασιάκο για την ομαλή λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος Οινοφύτων σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας.

«Απαντώντας στο υπ΄αριθμ. Β-1624/29-09-2014 έγγραφό σας, με το οποίο μας διαβιβάσατε αντίγραφο της  υπ΄αριθμ.  2872/23-09-14 Ερώτησης, που κατατέθηκε στη Βουλή από τον  Βουλευτή   κ. Ευάγγελο  Μπασιάκο,  σας πληροφορούμε τα εξής:
 Η Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, είναι ο Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα.
Ο ΕΛΤΑ, ο οποίος λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, αναπτύσσει και υποστηρίζει το Ταχυδρομικό Δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια.
Ειδικότερα, ο ΕΛΤΑ παρακολουθεί πανελλαδικά τις δημογραφικές, κοινωνικές, οικονομικές και διοικητικές αλλαγές που συντελούνται, αξιολογεί τα νέα δεδομένα και όπου απαιτείται, επαναπροσδιορίζει και επανασχεδιάζει τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομικού Δικτύου, το οποίο περιλαμβάνει τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία, τους Αγροτικούς Διανομείς κλπ, στοχεύοντας  πάντα στη βέλτιστη Ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Οινοφύτων του Ν. Βοιωτίας, το οποίο λειτουργεί στον ίδιο χώρο, ως Θυρίδα Συναλλαγής υπαγόμενη στο Κατάστημα Σχηματαρίου, το ίδιο ωράριο συναλλαγής 07.30-14.30,  καθημερινά. 
Η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων των Οινοφύτων, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του έργου της διανομής ταχυδρομικών αντικειμένων, θα συνεχίσει να παρέχεται όπως και μέχρι σήμερα, χωρίς να μειωθεί το επίπεδο των παρεχομένων ταχυδρομικών υπηρεσιών.
Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι, πρωταρχικός στόχος του ΕΛΤΑ, ως Φορέα Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, είναι να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της  περιοχής.»




http://permisospress.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό