Έλα να συζητήσουμε για το Δήλεσι και το Δήμο Τανάγρας




Πρόσκληση

Μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος από αρκετούς συμπολίτες μας νομίζω ότι ωρίμασε η ιδέα ώστε να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της περιοχής μας και του δήμου Τανάγρας.

Θα αφήσουμε σπίτι μας όλοι της πολιτικές μας ταυτότητες , της προσωπικές μας φιλοδοξίες και θα συναντηθούμε για να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινές γραμμές  στην κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούμε για το καλό της περιοχής μας.

Θα πρέπει λόγο των επερχομένων δημοτικών εκλογών να είμαστε ενωμένοι και να αποφασίσουμε ομαδικά για τους ανθρώπους που μπορούν  να μας εκπροσωπήσουν , μπορεί να συμφωνήσουμε ότι είσαι εσύ.

Δεν θα πρέπει να αναλωθούμε κατηγορώντας κάποιους για το τι δεν έκαναν για το Δήλεσι και το τι θα έπρεπε να γίνει.

Πρέπει να αυξήσουμε της φωνές μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και σίγουρα μπορούμε γιατί πλέον θα ψηφίζουμε στο Δήλεσι ,  οι ψηφοφόροι είναι αρκετοί περίπου 2.800 και είναι κρίμα να μοιραστούν τόσοι ψήφοι σε διαφόρους συνδυασμούς.

Θα αναλύσουμε και τα δεδομένα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών και τι εμπειρίες αποκομίσαμε από αυτά.

Έλα να πεις τη γνώμη σου , την πρόταση σου , το όραμα σου δεν αποκλείουμε κανένα που θέλει το καλό της περιοχής μας.

Σίγουρα μας ενδιαφέρει η περιοχή μας  αλλά δεν χρειάζεται όμως να γίνουμε τοπικιστές , πολλά χωριά του δήμου μας έχουν τα ιδία προβλήματα με τα δικά μας βιώνοντας και αυτά την εγκατάλειψη από τους υπάρχοντες εκλεγμένους
Δεν υπάρχει κανένας πίσω από όλη αυτή την συνάντηση η πρωτοβουλία  είναι αποτέλεσμα της αγανάκτησης μας σαν πολίτες.

Δεν είναι προεκλογική συγκέντρωση τις απόψεις και τις ιδέες μας θα συζητήσουμε.

Τον καφέ που θα πιούμε θα τον πληρώσουμε οι ίδιοι , κανένας υποψήφιος.

Επέλεξα να γίνει αυτή η συνάντηση τη Δευτέρα 10 Μάρτιου στις 20:30 το βράδυ στο καινούργιο καφέ της περιοχής μας imagine cafe δίπλα από το κέντρο τύπου.

Επιλέχτηκε το συγκεκριμένο καφέ γιατί είναι μια νέα πρόταση στην περιοχή μας από ένα νέο συντοπίτη μας , η μέρα και η ώρα επιλέχτηκε με το σκεπτικό ότι είναι μια μέρα πιο χαλαρή από τους επαγγελματίες και για τους εργαζόμενους.

Θα σας περιμένω όλους να συζητήσουμε πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε  το Δήλεσι και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τανάγρας.


Γεράσιμος Μαρκέτος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας